Minimál web

- 85 000 Ft

-

 Kinek ajánlom?

A minimál web csomagot azoknak a jellemzően kis- vagy egyéni vállalkozóknak, esetleg magánszemélyeknek ajánlom, akiknek fontos a minőségi megjelenés, de az induláshoz nincs szükségük összetett funkciókra. A weboldal tervezés során olyan megoldást kínálok, ami alkalmas bemutatkozásra, a legfontosabb marketing elemeknek köszönhetően a honlap eredményesen képes ügyfeleket hozni az internetről.

Ezen felül azoknak, akik most indulnak, vagy korábbi elavult oldalukat szeretnék lecserélni egy korszerűbb, minimál web alapokon fekvő, mégis marketing szemléletű weboldalra.

A weboldalkészítésének ideje: 3 hét

Profi webLEGTÖBBSZÖR VÁLASZTOTT CSOMAG

- 175 000 Ft

-

Kinek ajánlom?

A profi web csomagot azoknak a vállalkozásoknak ajánlom, akik hosszútávon szeretnék kihasználni az internet és a weboldal által nyújtott lehetőségeket. Ezen csomag már tartalmaz olyan marketing funkciókat, mellyel növelheti oldala látogatottságát, cége ismertségét.

Ezen felül azoknak, akik most indulnak, és szeretnének egy professzionális megoldást webes megjelenésükben. Az oldalhoz tartozó adminisztrációs felületen saját maguk tudják szerkeszteni az oldal tartalmát, híreket, eseményeket közzétenni.

A weboldal elkészítésének ideje: 4-6 hét

Webshop

- 330 000 Ft

-

Kinek ajánlom?

Az e-kereskedelem dinamikus bővülése megkívánja, hogy egy professzionális webáruház motorral és megjelenéssel érvényesüljön ezen a piacon. Cégünk által kínál webshop rendszer minden tekintetben megfelelő alapot nyújt ehhez.

Egyedi, részleteiben kidolgozott grafika minden aloldalra,valamint professzionális eladásnövelő összetevők és számos adminisztrációt könnyítő funkció.

A weboldal elkészítésének ideje: 6 hét

Referenciák:

Megrendeléstől – elégedettségig!

Kapcsolatfelvétel

A kapcsolatfelvétel történhet telefonon, e-mailben, Facebookon, a weboldalamon keresztül vagy akár skype-on is.

Tervezés

Egyeztetésünket követően több tervet prezentálok Önnek.

Megbeszélés

Az elkészült tervekből egyeztetésünket követően elkészítem a végleges verziókat.

Elégedett ügyfél

Önnek egy olyan logója, weboldala, arculat van, melyre büszke lehet, és megfelel jelen korunk dizájn trendjeinek.